Senso Security

Vartiointi

Senso Securityn ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset vartijat hallitsevat kaikki tilanteet ja tuovat turvallisuutta toimintaympäristöön. Meiltä räätälöidyt vartiointipalvelut kaikkiin turvallisuustarpeisiin. Pyydä ammattilaisen arvio ja tarjous yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@sensosec.fi

Piirivartiointi on ns. kiertävä vartiointi, joka ennaltaehkäisee tehokkaasti omaisuuteen ja rakennuksiin kohdistuvia rikoksia ja on olennainen osa erikokoisten toimi- ja varastotilojen hallintaa. Piirivartiointiin kuuluu mm. toimitilojen ja varastojen tarkastus, turvallisuuteen liittyvät havainnoinnit(savu, kaasu, vesivahingot jne.), ovien lukitseminen ja avaaminen, laitteiden sammutus ja käynnistys. Kokonaisuutena piirivartiointi on todella toimiva vartiointimuoto, joka tuo mielenrauhaa, turvaa ja vapauttaa työntekijöitä ja yrittäjiä keskittymään omaan työhönsä. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.   

Aulavartiointi on kohteessa pysyvä vartiointi, johon kuluu vartioitavan alueen turvallisuudesta huolehtiminen, kulunvalvonta, asiakaspalvelu, kameravalvonta ja muut sovitut työt. Aulavartiointi takaa turvallisen yhteisön työpaikalle tai vaikka näyttelytiloihin. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.   

Hoivavartiointi on suunniteltu hoivapalvelujen tueksi työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Ympärivuorokautinen vartiointi hoito- tai sairaalakohteessa takaa hoitajien työrauhan kuin myös hoitoasiakkaiden turvallisuuden, tuoden mielenrauhaa myös läheisille. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.   

Erikoisvartioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Se voi olla vaikka henkilösuojaus, asumisen turvaaminen, muuton turvaaminen, tapahtumaturvaaminen tai vaikka yksityisetsivän toimi. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.

X