Vartiointi

Ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset vartijamme tuovat turvallisuutta jokaiseen toimintaympäristöön. Meiltä räätälöidyt vartiointipalvelut kaikkiin turvallisuustarpeisiin. Pyydä arvio ja tarjous yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@sensosec.fi
PYYDÄ TARJOUS

Erikoisvartiointi

Erikoisvartioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan ja sen kesto voi olla muutamasta tunnista jopa viikkoihin. Erikoisvartiointi voi olla esimerkiksi henkilösuojaus (henkivartija), asumisen turvaaminen, muuton turvaaminen, tapahtumaturvaaminen tai vaikka yksityisetsivän toimi.  Näissä tehtävissä vartija voi olla pukeutunut myös tunnuksettomaan siviilivaatetukseen vartijan asun sijaan. Erikoisvartiointia hoitaa aina luotettava ja kokenut, ammattitaitoinen turvallisuushenkilöstö ja se on nopea ja tehokas ratkaisu tilanteisiin, joissa oma tai läheistesi henki ja terveys on vakavasti uhattuna. Oli tilanteesi sitten hankala ero parisuhteesta tai vaikka esiintyminen julkisesti, ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse info@sensosec.fi ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.


Piirivartiointi

Piirivartiointi on niin sanottu kiertävä vartiointi, joka ennaltaehkäisee tehokkaasti omaisuuteen ja rakennuksiin kohdistuvia rikoksia. Piirivartiointiin kuuluu mm. toimitilojen ja varastojen tarkastus, turvallisuuteen liittyvät havainnoinnit, ovien lukitseminen ja avaaminen, laitteiden sammutus ja käynnistys. 

AULAvartiointi

Aulavartiointi on kohteessa pysyvä vartiointi, johon kuluu vartioitavan alueen turvallisuudesta huolehtiminen, kulunvalvonta, asiakaspalvelu, kameravalvonta ja muut sovitut työt. Aulavartiointi takaa turvallisen yhteisön työpaikalle tai vaikkapa näyttelytiloihin. 

Hoivavartiointi

Hoivavartiointi on suunniteltu hoivapalvelujen tueksi työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Ympärivuorokautinen vartiointi hoito- tai sairaalakohteessa takaa hoitajien työrauhan kuin myös hoitoasiakkaiden turvallisuuden, tuoden mielenrauhaa myös läheisille. 


Vartijan tehtävänä on suorittaa vartioimistehtäviä vartioimisalueella. Erillisen omaisuuden vartiointia, henkilön koskemattomuuden suojaamista tai rikoksen paljastamista koskevaa vartioimistehtävää vartija voi suorittaa myös muualla kuin vartioimisalueella.
PYYDÄ TARJOUS

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uusimmista koulutuksistamme.

Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

050 363 1006

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram