Vartiointi

Ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset vartijamme tuovat turvallisuutta jokaiseen toimintaympäristöön. Meiltä räätälöidyt vartiointipalvelut kaikkiin turvallisuustarpeisiin. Pyydä arvio ja tarjous yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@sensosec.fi
PYYDÄ TARJOUS

Piirivartiointi

Piirivartiointi on niin sanottu kiertävä vartiointi, joka ennaltaehkäisee tehokkaasti omaisuuteen ja rakennuksiin kohdistuvia rikoksia. Piirivartiointiin kuuluu mm. toimitilojen ja varastojen tarkastus, turvallisuuteen liittyvät havainnoinnit, ovien lukitseminen ja avaaminen, laitteiden sammutus ja käynnistys. 

AULAvartiointi

Aulavartiointi on kohteessa pysyvä vartiointi, johon kuluu vartioitavan alueen turvallisuudesta huolehtiminen, kulunvalvonta, asiakaspalvelu, kameravalvonta ja muut sovitut työt. Aulavartiointi takaa turvallisen yhteisön työpaikalle tai vaikkapa näyttelytiloihin. 

Hoivavartiointi

Hoivavartiointi on suunniteltu hoivapalvelujen tueksi työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Ympärivuorokautinen vartiointi hoito- tai sairaalakohteessa takaa hoitajien työrauhan kuin myös hoitoasiakkaiden turvallisuuden, tuoden mielenrauhaa myös läheisille. 

Erikoisvartiointi

Erikoisvartioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Se voi olla vaikka henkilösuojaus, asumisen turvaaminen, muuton turvaaminen, tapahtumaturvaaminen tai vaikka yksityisetsivän toimi. 
PYYDÄ TARJOUS
Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

044 241 4305

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram