Vartiointi

Senso Securityn ammattitaitoiset ja asiakaspalveluhenkiset vartijat hallitsevat kaikki tilanteet ja tuovat turvallisuutta toimintaympäristöön. Meiltä räätälöidyt vartiointipalvelut kaikkiin turvallisuustarpeisiin. Pyydä ammattilaisen arvio ja tarjous yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@sensosec.fi
PYYDÄ TARJOUS

Piirivartiointi

Piirivartiointi on ns. kiertävä vartiointi, joka ennaltaehkäisee tehokkaasti omaisuuteen ja rakennuksiin kohdistuvia rikoksia ja on olennainen osa erikokoisten toimi- ja varastotilojen hallintaa. Piirivartiointiin kuuluu mm. toimitilojen ja varastojen tarkastus, turvallisuuteen liittyvät havainnoinnit(savu, kaasu, vesivahingot jne.), ovien lukitseminen ja avaaminen, laitteiden sammutus ja käynnistys. Kokonaisuutena piirivartiointi on todella toimiva vartiointimuoto, joka tuo mielenrauhaa, turvaa ja vapauttaa työntekijöitä ja yrittäjiä keskittymään omaan työhönsä. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.

AULAvartiointi

Aulavartiointi on kohteessa pysyvä vartiointi, johon kuluu vartioitavan alueen turvallisuudesta huolehtiminen, kulunvalvonta, asiakaspalvelu, kameravalvonta ja muut sovitut työt. Aulavartiointi takaa turvallisen yhteisön työpaikalle tai vaikka näyttelytiloihin. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.

Hoivavartiointi

Hoivavartiointi on suunniteltu hoivapalvelujen tueksi työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi. Ympärivuorokautinen vartiointi hoito- tai sairaalakohteessa takaa hoitajien työrauhan kuin myös hoitoasiakkaiden turvallisuuden, tuoden mielenrauhaa myös läheisille. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.

Erikoisvartiointi

Erikoisvartioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan. Se voi olla vaikka henkilösuojaus, asumisen turvaaminen, muuton turvaaminen, tapahtumaturvaaminen tai vaikka yksityisetsivän toimi. Ota yhteyttä alta löytyvällä yhteydenottolomakkeella ja suunnitellaan teitä parhaiten palveleva kokonaisuus.
PYYDÄ TARJOUS
Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

044 241 4305

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram