TURVAJÄRJESTELMÄT

Tuotamme ammattitason turvajärjestelmiä yrityksille ja yksityishenkilöille avaimet käteen -periaatteella pääasiassa Oulun sekä muun Pohjois-Suomen alueella. Palvelemme sinua ammattitaidolla juuri sinun tarpeisiisi sopien, oli sitten kyseessä koti, mökki, toimitila, rakennustyömaa tai vaikkapa työkone. Kartoitamme tarpeesi, suunnittelemme ja asennamme sinulle sopivan ratkaisun sekä opastamme sinut järjestelmän käyttöön tai autamme eteenpäin jo olemassa olevan järjestelmän kanssa. 

Turvajärjestelmä voi tarkoittaa Ajax-hälytysjärjestelmää tai kameravalvontaa tai molempia yhdessä. Kameravalvonta suojaa kiinteistöjä sekä rakennustyömaita niin tulipalojen, murtojen kuin vesivahingonkin varalta, mutta myös ennaltaehkäisee rikoksia tehokkaasti. Ajax-hälytysjärjestelmä puolestaan muuntaa parhaimmillaan koko kotisi älykodiksi turvaten samalla omaisuuttasi. Turvallisuustarpeesi määrittävät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Olemme Ajax-hälytysjärjestelmän valtuutettu asentaja ja jälleenmyyjä,  ja kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua ja vastata jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Hoidamme turvajärjestelmät myös ilman kuukausimaksuja!

PYYDÄ TARJOUS

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uusimmista koulutuksistamme.

Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

044 241 4305

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram