TURVAJÄRJESTELMÄT

Omaisuuden suojaaminen kameravalvonnalla sekä turvajärjestelmillä on suositumpaa kuin koskaan. Senso Security tuottaa ammattimaista kameravalvontaa sekä turvajärjestelmiä yrityksille ja yksityishenkilöille avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme suunnittelun, asennuksen ja opastuksen.

Valvonta suojaa kiinteistöjä sekä rakennustyömaita niin tulipalojen, murtojen kuin vesivahingonkin varalta, mutta myös ennaltaehkäisee rikoksia tehokkaasti. Mikäli tiloista löytyy hyvin suunniteltu kamerallinen hälytinjärjestelmä, rikoksen sattuessa rikosilmoituksen tukena on laadukas tallenne ja näin ollen rikoksen selvitys on huomattavasti varmempaa.

Käytössämme on Ajax, Euroopan palkituin ammattitason hälytinjärjestelmä. Yksinkertaisuudessaan Ajax -hälytysjärjestelmä on langaton, toimintavarma ja helppo käyttää. Ajaxia hallinnoidaan mobiilisovelluksen kautta, joten järjestelmä kulkee aina mukanasi. Järjestelmään voit liittää myös Dahuan, Colibrin sekä IMOUn valvontakamerat mukaan lukien tallentimet, ja voit ohjata niitä samalla helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella.
Kameravalvonnassa puolestaan luotamme mm. Dahuaan, joka on yksi maailman suurimpia valvontakamera- ja turvalaitevalmistajia. Nämä valmistajat yhdessä mahdollistavat sen, että saamme rakennettua juuri sinun tarpeisiisi sopivan, laajankin ratkaisun!

Valvonnan laajuudesta päätät sinä itse, mutta tutustumme mielellämme valvonnan tarpeessa olevaan kohteeseen ja teemme suosituksen ja tarjouksen laitteistoista! Ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella tai tutustu tuotteisiin lisää verkkokaupassamme, Senso Shopissa.

PYYDÄ TARJOUS
Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

044 241 4305

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram