TURVAJÄRJESTELMÄT

Palvelemme sinua ammattitaidolla juuri sinun tarpeisiisi sopien, oli sitten kyseessä koti, mökki, toimitila, rakennustyömaa tai vaikkapa työkone. Kartoitamme tarpeesi, suunnittelemme ja asennamme sinulle sopivan, sinun tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun sekä opastamme sinut järjestelmän käyttöön tai autamme eteenpäin jo olemassa olevan järjestelmän kanssa. 

Turvajärjestelmä itsessään voi tarkoittaa kameravalvontaa, Ajax-hälytysjärjestelmää tai molempia yhdessä.
Kameravalvonta ennaltaehkäisee rikoksia tehokkaasti ja sopii käytettäväksi lähes joka paikkaan. Kameravalvonta ei vaadi aina verkkovirtaa eli meiltä saat toimivat akkukäyttöiset ja helposti liikuteltavat kamerajärjestelmät myös haastaviin olosuhteisiin esimerkiksi vaihtuville työmaille. 
Ajax-hälytysjärjestelmä puolestaan muuntaa parhaimmillaan koko kotisi älykodiksi turvaten samalla omaisuuttasi. Turvallisuustarpeesi määrittävät juuri sinulle sopivan ratkaisun. 

 

Olemme Ajax-hälytysjärjestelmän valtuutettu asentaja ja jälleenmyyjä,  ja kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua ja vastata jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Hoidamme turvajärjestelmät myös ilman kuukausimaksuja!

PYYDÄ TARJOUS

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uusimmista koulutuksistamme.

Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

050 363 1006

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram