Järjestyksenvalvonta

Tarjoamme ammattitaitoista järjestyksenvalvontaa sekä narikkapalveluita Oulun sekä muun Pohjois-Suomen alueella ravintoloihin, tapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin. Koulutamme pääsääntöisesti itse henkilökuntamme ja meille tärkeää on sujuva vuorovaikutus asiakkaiden ja työntekijöiden välillä, jotta voimme taata parhaimman mahdollisen palvelukokemuksen.

Järjestyksenvalvonta ei ole vain välttämättömyys tapahtumissa, vaan myös merkittävä osa esimerkiksi yökerhokokemusta. Asiakaspalveluhenkiset järjestyksenvalvojamme huolehtivat asiakkaiden viihtyvyydestä, mutta estävät myös käytöshäiriöitä sekä turvaavat kaikkien turvallisuutta palovaarojen ja muiden riskitekijöiden varalta. 

 

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on valvoa järjestystä ja turvallisuutta estäen rikoksia ja onnettomuuksia tapahtumassa tai toimialueellaan. Järjestyksenvalvoja edistää yleisön turvallisuutta toimimalla asiallisesti ja tasapuolisesti, sovinnollisuutta edistäen, ensisijaisesti neuvoin ja kehotuksin. Mikäli muihin toimenpiteisiin on ryhdyttävä, on toimenpiteiden oltava perusteltuja eikä vahinkoa ja haittaa saa aiheuttaa enempää kuin on välttämätöntä tehtävän suorittamiseksi.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa uusimmista koulutuksistamme.

Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

050 363 1006

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram