Järjestyksenvalvonta

Senso Security Oy tarjoaa ammattitaitoista järjestyksenvalvontaa ja narikkapalveluita ravintoloihin ja yleisötapahtumiin. Järjestyksenvalvojamme ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia, jotka takaavat viihtyvyyden ja turvallisuuden jokaisessa toimintaympäristössä.

Järjestyksenvalvojan tehtävänä on valvoa järjestystä ja turvallisuutta estäen rikoksia ja onnettomuuksia toimialueellaan. Järjestyksenvalvojia tarvitaan mm. yleisötilaisuuksissa, yleisissä kokouksissa kuin yksityistilaisuuksissa, leirintäalueilla, matkustaja-aluksilla ja majoitus- ja ravitsemisliikkeissä.

Järjestyksenvalvonta ei ole vain välttämättömyys tapahtumissa, vaan myös merkittävä osa esimerkiksi yökerhokokemusta. Asiakaspalveluhenkiset järjestyksenvalvojamme huolehtivat asiakkaiden viihtyvyydestä sujuvalla vuorovaikutuksella asiakkaiden kanssa, mutta estävät myös käytöshäiriöitä sekä turvaavat kaikkien turvallisuutta palovaarojen ja muiden riskitekijöiden varalta. 

Järjestyksenvalvojan tunnistaa keltaisesta tunnistelaatasta tai tunnisteliivistä, josta löytyy sanapari ”Järjestyksenvalvoja - Ordningsvakt” merkittynä mustalla tai tummansinisellä tekstillä. Järjestyksenvalvojana ei voi toimia kuka tahansa, vaan poliisi voi hyväksyä henkilön järjestyksenvalvojaksi enintään viideksi vuodeksi kerrallaan henkilön suoritettua vaadittavan koulutuksen.

 

Senso Security on Pohjois-Suomessa toimiva monipuolinen turvallisuusalan yritys.
YHTEYSTIEDOT

Gneissitie 8 B 15,

90620 Oulu

info@sensosec.fi

044 241 4305

Tietosuojalauseke  | © Senso Security 2021

menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram