Senso Security

Järjestyksenvalvonta

Senso Security Oy on Pohjois-Suomessa toimiva turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista järjestyksenvalvontaa ja narikkapalveluita ravintoloihin ja yleisötapahtumiin. Meidät voi löytää jo useista Pohjois-Suomen arvostetuimmista ravintoloista ja tapahtumista. Järjestyksenvalvojamme takaavat viihtyvyyden ja turvallisuuden toimintaympäristössäsi ja näin työntekijänne voivat keskittyä rauhassa omaan työhönsä.

 

Yksityisten turvallisuuspalvelujen kysyntä yhteiskunnassa on jatkuvasti kasvanut, johon Senso Security Oy vastaa vahvalla ammattitaidolla ja asiakaspalvelulla.

Itse järjestyksenvalvonta ei ole tapahtumissa vain välttämättömyys, se on myös merkittävä osa esimerkiksi yökerhokokemusta. Asiakaspalveluhenkiset työntekijämme saavatkin jatkuvaa kiitosta kohteliaasta ja reippaasta vuorovaikutuksesta asiakkaiden kanssa.

 

Järjestyksenvalvojat estävät totutusti käytöshäiriöitä tapahtumissa, mutta vähemmän tunnetusti he turvaavat myös kaikkien turvallisuutta palovaarojen ja muiden riskitekijöiden varalta.

 

Työntekijämme ovat kaikki koulutettuja ammattilaisia ja muutenkin hyviä tyyppejä, jotka toimivat saumattomasti oman henkilökuntanne kanssa, jotta järjestämänne tapahtumat sujuvat turvallisesti ja menestyvät.

X