UUDEN AJAN ÄLYKÄS TURVAJÄRJESTELMÄ

JUURI SINUN TARPEISIISI RÄÄTÄLÖITY

Turvajärjestelmällä voidaan turvata niin kotia, mökkiä kuin toimitiloja, mutta myös esimerkiksi rakennustyömaata tai työkonetta. Tarjoamme maksuttoman turvakartoituksen, jonka avulla tunnistamme juuri sinun turvallisuustarpeesi.
TILAA MAKSUTON TURVAKARTOITUS
Turvaa omaisuutesi vuorokauden ympäri 
Helppo avaimet käteen -asennus
Luotettavat laitteet

Ohjaa järjestelmaa mobiiliapplikaatiolla
Mobiiliapplikaatio saatavilla myös suomenkielisenä

Onko omaisuutesi turvassa? 

Tilaa Senso Securityn maksuton turvakartoitus

Senso Security tuottaa ammattitason turvajärjestelmiä yrityksille sekä yksityishenkilöille avaimet käteen -periaatteella. Kartoitamme tarpeesi ja hoidamme suunnittelun, asennuksen sekä opastuksen järjestelmän käyttöön. Palvelemme sinua ammattitaidolla juuri sinun tarpeisiisi sopien.

Tilaa meidät maksuttomalle turvakartoitus-käynnille. Käynnillä selvitämme juuri sinun tarpeesi ja kuinka tarpeesi voidaan hoitaa turvatekniikalla. Saat arvion järjestelmän laajuudesta sekä tarjouksen järjestelmästä asennuksineen. Turvakartoitustilaus ei sido sinua ostopäätökseen. Toteutamme käyntejä Oulussa sekä lähikunnissa.

Tiesitkö, että turvajärjestelmällä voi olla vaikutusta myös vakuutusmaksuihisi? Tarkista tarkemmat ehdot omasta vakuutusyhtiöstäsi!

TILAA MAKSUTON TURVAKARTOITUS

juuri sinun
tarpeisiisi räätälöity?

Turvajärjestelmä voi tarkoittaa Ajax-hälytysjärjestelmää tai kameravalvontaa tai molempia yhdessä. Turvallisuustarpeesi määrittävät juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Ajax-hälytysjärjestelmä on Euroopan palkituin ammattitason langaton hälytysjärjestelmä. Useat erilaiset yhdistettävät laitteet muuntavat parhaimmillaan koko kotisi älykodiksi. Järjestelmää ohjataan mobiiliapplikaation avulla ja siihen voidaan liittää myös mm. Dahuan ja HikVisionin valvontakamerat tallentimineen. 
Kameravalvonnassa luotamme Dahuaan, joka on yksi maailman suurimpia valvontakamera- ja turvalaitevalmistajia. Laaja valikoima mahdollistaa lähes jokaiseen budjettiin sopivat kameravalvontaratkaisut.

Miksi valita Senso Security? 

Olemme Pohjois-Suomessa toimiva ketjuun kuulumaton monipuolinen turvallisuusalan yritys. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeintä ja kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua ja vastata jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Olemme Ajax -hälytysjärjestelmän valtuutettu asentaja sekä jälleenmyyjä ja autamme mielellämme eteenpäin myös jo olemassa olevan hälytysjärjestelmän kanssa.

Meihin luottavat jo

Senso Securityn kanssa toiminta oli tehokasta ja ammattimaista. Tarpeeni kartoitettiin hyvin ja sain oikeanlaiset laitteet räätälöitynä juuri meidän käyttöön sopiviksi. Laitteiston käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa, muutaman kuukauden käyttökokemuksen pohjalta voin suositella muillekkin kyseisen yrityksen palveluita sekä tuotteita.

Karl Pärn
yrittäjä
Markkinointiboosti Oy
AC Oulun ja Senso Securityn yhteistyö on ollut kaikin puolin onnistunutta. Meille on äärettömän tärkeää rakentaa turvallinen ja usealle kohderyhmälle sopiva ottelutapahtuma - järjestyksenvalvonta ja muut oheispalvelut kameravalvontoineen ovat luonnollisesti suurin osa onnistunutta kokonaisuutta. Senson tekijät ovat helposti lähestyttäviä ja aina ystävällisiä. Voin suositella Senson palveluita lämpimästi!

Juho Meriläinen
kehitysjohtaja
AC Oulu Oy
Yhteistyö Senso Securityn kanssa on ollut sujuvaa. Turvajärjestelmä on ollut helppokäyttöinen ja juuri meidän tarpeisiin suunniteltu. Tiloistamme löytyy nyt toimivat kamerat sekä hälytinlaitteet. Suosittelen lämpimästi.

Sarkar Saber
yrittäjä
Ruskon Autopesu Ky

Tilaa maksuton turvakartoitus  YHTEYSTIEDOT

  Senso Security Oy
  Gneissitie 8 B 15,
  90620 Oulu
  info@sensosec.fi


  Kari-Matti Niemisalo
  myyntijohtaja
  +358 40 766 7369
  kari-matti.niemisalo@sensosec.fi

  menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram