UUDEN AJAN ÄLYKÄS TURVAJÄRJESTELMÄ

JUURI SINUN TARPEISIISI RÄÄTÄLÖITY

Tarjoamme maksuttoman turvakartoituksen, jonka avulla tunnistamme sinun ja tilasi turvallisuustarpeet. 
TILAA MAKSUTON TURVAKARTOITUS
Turvaa omaisuutesi vuorokauden ympäri 
Helppo avaimet käteen -asennus
Luotettavat laitteet

Ohjaa järjestelmaa mobiiliapplikaatiolla
Mobiiliapplikaatio saatavilla myös suomenkielisenä

Onko omaisuutesi turvassa? 

Tilaa Senso Securityn maksuton turvakartoitus!

Senso Security tuottaa ammattitason turvajärjestelmiä yrityksille sekä yksityishenkilöille avaimet käteen -periaatteella. Hoidamme suunnittelun, asennuksen sekä opastuksen järjestelmän käyttöön, jotta voit nukkua yösi rauhassa tietäen, että omaisuutesi on turvattu!
Tilaa meidät maksuttomalle turvakartoitus-käynnille! Käynnillä selvitämme juuri sinun tarpeesi ja kuinka tarpeesi voidaan hoitaa turvatekniikalla. Saat arvion järjestelmän laajuudesta sekä tarjouksen järjestelmästä asennuksineen. Turvakartoitustilaus ei sido sinua ostopäätökseen. Toteutamme käyntejä Oulussa sekä lähikunnissa.

Tiesitkö, että turvajärjestelmällä voi olla vaikutusta myös vakuutusmaksuihisi? Tarkista tarkemmat ehdot omasta vakuutusyhtiöstäsi!

TILAA MAKSUTON TURVAKARTOITUS

Luotettavaa turvaa jokaiseen hetkeen!

Käytössämme on Ajax, joka on Euroopan palkituin ammattitason langaton hälytysjärjestelmä. Ajaxiin löytyy useita erilaisia yhdistettäviä laitteita niin sisä- kuin ulkokäyttöön erilaisista liiketunnistimista sireeneihin. Erilaiset yhdistettävät laitteet mahdollistavat muun muassa erilaisten skenaarioiden luomisen. Esimerkiksi, kun vesivuotohälytin hälyttää, rele katkaisee veden tulon päävesisululta. Järjestelmää ohjataan mobiiliapplikaation avulla ja siihen voidaan liittää myös mm. Dahuan sekä HikVisionin valvontakamerat tallentimineen. Kameravalvonnassa luotamme jo edellä mainittuun Dahuaan, joka on yksi maailman suurimpia valvontakamera- ja turvalaitevalmistajia. Nämä valmistajat laitteineen mahdollistavat sen, että saamme rakennettua juuri sinun tarpeisiisi sopivan, laajankin, ratkaisun!

Esimerkkejä järjestelmistä

50 m2 tilan hälytysjärjestelmä
sis. Ajax Hub -keskusyksikön, MotionProtect -liiketunnistimen, 2x DoorProtect -ovitunnistimen, LeakProtect -vesivuotohälyttimen sekä FireProtect -palovaroittimen.

(järjestelmä saatavilla mustana tai valkoisena)

Hinta 599,90€ alv. 24% sis. asennuksen
50 m2 tilan hälytysjärjestelmä
sis. Ajax Hub 2 -keskusyksikön, MotionCam -kamerallisen liiketunnistimen, 2x DoorProtect -ovitunnistimen, LeakProtect -vesivuotohälyttimen, FireProtect -palovaroittimen, KeyPad Plus -käyttönäppäimistön sekä 3x Tag -etälukutunnisteen.

(järjestelmä saatavilla mustana tai valkoisena)

Hinta 1049,90€ alv. 24% sis. asennuksen
100 m2 tilan kamerajärjestelmä
sis. Dahua IP Lite 4 Mpx 3.6mm -kameran, 2x IP Lite 4 Mpx 2.8mm -kameran, 4K PoE -tallentimen 4 IP-kameralle, kovalevyn, Samsung 24” näytön sekä CAT6-kaapelin tarvikkeineen.

Hinta 1499,90€ alv. 24% sis. asennuksen 

Miksi valita Senso Security? 

Olemme Pohjois-Suomessa toimiva ketjuun kuulumaton monipuolinen turvallisuusalan yritys. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeintä. Siksi kouluttaudumme jatkuvasti, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua ja vastata jokaisen asiakkaan tarpeisiin. Olemme myös Ajax -hälytinjärjestelmän valtuutettu asentaja sekä jälleenmyyjä.

Meihin luottavat jo

Senso Securityn kanssa toiminta oli tehokasta ja ammattimaista. Tarpeeni kartoitettiin hyvin ja sain oikeanlaiset laitteet räätälöitynä juuri meidän käyttöön sopiviksi. Laitteiston käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa, muutaman kuukauden käyttökokemuksen pohjalta voin suositella muillekkin kyseisen yrityksen palveluita sekä tuotteita.

Karl Pärn
yrittäjä
Markkinointiboosti Oy
AC Oulun ja Senso Securityn yhteistyö on ollut kaikin puolin onnistunutta. Meille on äärettömän tärkeää rakentaa turvallinen ja usealle kohderyhmälle sopiva ottelutapahtuma - järjestyksenvalvonta ja muut oheispalvelut kameravalvontoineen ovat luonnollisesti suurin osa onnistunutta kokonaisuutta. Senson tekijät ovat helposti lähestyttäviä ja aina ystävällisiä. Voin suositella Senson palveluita lämpimästi!

Juho Meriläinen
toimitusjohtaja
AC Oulu Oy
Yhteistyö Senso Securityn kanssa on ollut sujuvaa. Turvajärjestelmä on ollut helppokäyttöinen ja juuri meidän tarpeisiin suunniteltu. Tiloistamme löytyy nyt toimivat kamerat sekä hälytinlaitteet. Suosittelen lämpimästi.

Sarkar Saber
yrittäjä
Ruskon Autopesu Ky

Tilaa maksuton turvakartoitus  YHTEYSTIEDOT

  Gneissitie 8 B 15,

  90620 Oulu

  info@sensosec.fi

  +358 40 766 7369

  menu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram