Senso Security

Kameravalvonta

Senso Security tuottaa ammattimaista kameravalvontaa avaimet käteen periaatteella, joka sisältää suunnittelun, asennuksen ja opastuksen. Kameravalvontalaitteet voit ostaa itselle tai vuokrata kuukausikohtaisella hinnalla omaisuutesi ja yritystoimintasi turvaksi. Kameravalvonnalla on tehokas rikoksia ennaltaehkäisevä vaikutus ja kun toimitiloistasi löytyy hyvin suunniteltu tallentava kameravalvonta, rikosten selvitys on huomattavasti varmempaa, kun rikosilmoituksen tukena on laadukas videotallenne.     

   

Valvonnan laajuudesta päätät sinä itse, oli kyse sitten yhden kameran myymälävalvonnasta tai sitten useamman kameran kokonaisuudesta isompiin toimitiloihin. Voimme käydä tutustumassa valvonnan tarpeessa olevaan kohteeseen ja tehdä suosituksen kameravalvonnan laajuudesta tai voit vain suoraan pyytää turvallisuustarpeittesi mukaista tarjousta.

 

Kotien ja mökkien suojaaminen valvontakameroilla on suositumpaa kuin koskaan ja syystäkin. Ennaltaehkäisy ja varmuus tallenteen löytymisestä rikoksen sattuessa tuo omistajille mielenrauhaa. Ammattilaisilla asennetut kamerat ovat toimintavarmoja ja asennetaan oikeaoppisesti suojaamaan omaisuutta kotona, mökillä, liike-, toimitiloissa ja varastoissa.   

  

Oli kameravalvontatarpeesi kuinka pieni tai laaja tahansa, pyydä allaolevalla lomakkeella ammattilaisen arvio ja tarjous.

X